Magazin CONSTANTA: Str. Bucuresti colt cu Bd. Al. Lapusneanu, (zona giratoriu)Tel.: 0241.623.060; Mobil: 0751.900.900

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

 

 

Panouri solare plane - Instalatii Solare

Panouri_plane_germane

PANOURI PLANE - THERMIC ENERGY GERMANY

Panourile solare plane pentru apa calda menajera sunt construite in general pe principiile tehnice clasice. Suprafeele " negre " care absorb radiatiile solare si care vor fi transformate cu ajutorul panoului plan in energie termica au un rol extrem de important. Aici este defapt chieia calitatii unui panou plan. Eficienta absorbtiei si eficienta transferului termic catre schimbatorul de caldura din boiler sau puffer.

Cea mai importanta parte a panoului solar este suprafata absorbanta de care depinde performanta colectorului si respectarea parametrilor intr-o mare masura, deoarece absorbantul lucreaza in conditii dificile - la temperaturi de functionare joase si inalte. Importanta cruciala cade la calitatea materialelor si a tehnologiei de productie.

 
Panou solar plan - panouri plane
Daca doriti ceva mai bun decat bun folositi panourile plane Thermic Energy !
 

EM 21-1

 

DH 21-1

 

KBB K4 23 DH

 

KBB K4 23 VH Quer

Panou_Solar_Plan_Thermic_Energy
 
Panou_Solar_Plan_Thermic_Energy
 
Panou_Solar_Plan_Thermic_Energy
 
Panou _Solar_Plan_Orizontal

Pret fara TVA: 260,0 €

 

Pret fara TVA: 290,0 €

 

Pret fara TVA: 315,0 €

 

Pret fara TVA: 315,0 €

 

PANOURI PLANE - CERTIFICATE DE TEST SI CALITATE
Panourile solare plane pentru apa calda menajera Made in Germany sant insotite de certificate de test si calitate si au 10 ani Garantie. Stocul de garantie este in Oradea pe Str. Greierului Nr. 28. Va asteptam la sediul firmei noastre intre orele 09:00 - 17:00. Calitatea panourilor a fost confirmata prin teste independente. Ele au fost în 2007, la Institutul de Solar Energy Research (ISFH) în Hameln, 12975-1/2 testate cu succes in conformitate cu ISO Germania si sunt certificate fiecare cu Solar Keymark. Prin modernizarea continua si automatizarea proceselor de fabricatie, a panourilor solare calitatea a fost inbunatatita. Costurile dupa aceasta evolutie au ramas aceleasi in ciuda cresterii preturilor materiilor prime in mare parte neschimbate.

 
Panouri_plane_de_calitate