Magazin CONSTANTA: Str. Bucuresti colt cu Bd. Al. Lapusneanu, (zona giratoriu)Tel.: 0241.623.060; Mobil: 0751.900.900

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

 

 

CALITATE GERMANA

Pompe pentru instalatii solare

FV 70 Solarstationen TACOSOL ER

Temperatura maxima de lucru: 110°C, (retur). Presiunea maxima de lucru este de 8 bar. Ventilul de siguranta este reglat la 6 bar. Pompa are 1 termometru retur si un manometru pentru controlul presiunii din instalatie. Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Dezaerisirea instalatiei se face in mod automat si pe toata perioada de functionare. Componentele pompei sant din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sant din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Pompa de recirculare WILO ST 20/6-3, in 3 variante: 1,5-6,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-28 l/min. Debimetru din alama si borosilikat cu posibilitate de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie. Date tehnice si informatii de montaj gasiti in catalogul nostru.

Accesati butonul catalog

 

FV 70 TACOSOL ZR

Temperatura maxima de lucru: 160°C,(tur) si 110°C, (retur). Presiunea maxima de lucru este de 8 bar. Ventilul de siguranta este reglat la 6 bar. Pompa are 2 termometre pentru tur si retur si un manometru pentru controlul presiunii din instalatie. Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Dezaerisirea instalatiei se face in mod automat si pe toata perioada de functionare. Componentele pompei sant din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sant din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Pompa de recirculare WILO ST 20/6-3, in 3 variante: 1,5-6,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-28 l/min. Debimetru din alama si borosilikat cu posibilitate de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie. Date tehnice si informatii de montaj gasiti in catalogul nostru.

Accesati butonul catalog

 

FV 70 TACOSOL EU 21

Modelul EU 21 functioneaza cu curent continu alimentat de un panou fotovoltaic (PV-Paneels) cu o putere de 16 W si 16,5 V. In sistemul de comanda al pompei, este integrat suplimentar un senzor de temperatura direct  in pompa care asista si regleaza viteza de rotatie si puterea pompei in circuitul inchis al instalatiei. Pornirea si oprirea pompei se face in mod automat in functie de temperatura lichidului de incalzire din cimpul de colectori solari si temperatura din boiler. Pompa de recirculare LAING D5 Solar cu un debit de 1,5-6,0 l/min.Temperatura maxima de lucru: 160°C,(tur) si 110°C, (retur). Presiunea max. de lucru este de 8 bar. Ventilul de siguranta este reglat la 6 bar Date tehnice si informatii de montaj gasiti in catalogul nostru.

Accesati butonul catalog

 

SOLARFLOW - 2

Temperatura maxima de lucru: 160°C,(tur) si 110°C, (retur). Presiunea maxima de lucru este de 8 bar. Ventilul de siguranta este reglat la 6 bar. Pompa are 2 termometre pentru tur si retur si un manometru pentru controlul presiunii din instalatie. Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Dezaerisirea instalatiei se face in mod automat si pe toata perioada de functionare. Componentele pompei sant din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sant din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Pompa de recirculare WILO ST 20/6-3, in 3 variante: 1,5-6,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-39 l/min. Debimetru din alama si borosilikat cu posibilitate de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie. Date tehnice si informatii de montaj gasiti in catalogul nostru.

Accesati butonul catalog

 

SM 71 MEGAFRESH

Modelul SM 71, este un model de pompa special care are integrat sistemul de comanda al pompei (reglorul electronic), senzori de supraveghere a temperaturii si sistemul de dezaerisire a instalatiei. Echipat cu un schimbator de caldura din inox, modulul poate prepara apa calda menajera pina la 40 l/min folosind ca sursa termica apa din vasul tampon pentru incalzirea locuintei. (centrala termica). Programul de apa calda menajera se poate fixa intre temperatura 45° und 60 °C, acest termostat electronic este deasemeni incorporat in sistemul pompei.  Viteza si putera pompei se regleaza in mod automat in functie de necesarul de apa calda si temperatura dorita. Temperatura maxima de lucru: 160°C,(tur) si 110°C, (retur). Presiunea max. de lucru este de 10 bar. Ventilul de siguranta este reglat la 6 bar . Pompa WILO ST 20/6-3. Date tehnice si informatii de montaj gasiti in catalogul nostru.

Accesati butonul catalog