Showroom CONSTANTA: Bd,TOMIS Nr 234,Bl TD15,Sc C.PARTER, de la DACIA 70 m mai sus pe partea stanga, pe partea bisericii(in dreptul banner-lui); Tel.: 0241-557.557; Mobil: 0751.900.900

......................................................................................................................................................................................................................................

Magazin CONSTANTA: Str. Bucuresti colt cu Bd. Al. Lapusneanu, (zona giratoriu)Tel.: 0241.623.060; Mobil: 0751.900.900

icon
icon
icon
icon
icon
icon
icon

 

 

OFERTA SPECIALA PENTRU HOTELURI SI PENSIUNI !

PROMOTII IN ACEASTA LUNA LA SISTEMELE SOLARE !

DISCOUNT 20% LA PANOURILE SUNJOY SI PRIMA

REDUCERE 25% LA TABLOURILE DR KOCHER

LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA !!

In conditiile scumpirii Gigacaloriei cu 110% de la 170 lei la 358 lei in municipiul CONSTANTA , trebuie sa apelam la surse de incalzire mai ieftine, mai eficiente, renuntand la sistemul centralizat de incalzire.
Oferim solutii pentru oamenii care vor sa se debranseze !!
RADIANCE ENERGY este o societate infiintata in 2009 care constientizeaza problemele globale ale energiilor conventionale si care s-a alaturat celor care au gasit alternative si solutii noi, promovand sisteme de incalzire ecologica cu pompe de caldura, panouri radiante cu infrarosii, sisteme de incalzire a apei menajere si aport la incalzirea locuintei cu panouri solare cu tuburi vidate.
Daca te-ai saturat sa platesti majorarile permanente ale facturii de gaze, de ineficienta sistemului centralizat de termoficare, de pauzele pe care ni le dau acestia la caldura si apa calda, de costurile ridicate, noi suntem aici sa-ti oferim solutia.

Calendarul de liberalizare a pretului la gaze a fost agreat în 2012 de către Guvernul României, Fondul Monetar Internațional și Comisia Europeană și prevede liberalizarea totală a pieței pentru consumatorii casnici până la 31 decembrie 2018.

Concomitent cu liberalizarea, se va produce o crestere graduala a pretului de comercializare pe piata romaneasca a productiei interne de gaze in raport cu pretul gazelor din import.

Pretul productiei interne se va majora de la 45.7 lei/Mwh cat este in prezent la 119 lei/MWh, ceea ce inseamna aproape triplarea pretului.

AVANTAJE  PANOURI  SOLARE  WESTECH - GERMANIA

Functioneaza indiferent de temperatura exterioara, chiar si iarna;
Tuburile vidate ofera performate bune si pe timp innorat, fiind capabile sa capteze radiatiile infrarosii care patrund prin nori;
Datorita izolatiei foarte buna oferita de vid, panourile functioneaza chiar pana la -30 grade Celsius
Panoul functioneaza in continuare chiar daca unul sau mai multe tuburi se sparg;
Tuburile avariate sunt usor de schimbat;
Ofera eficienta energetica tot timpul anului
Energia oferita de panouri este energie ecologica si nu polueaza mediul inconjurator;
Au cel mai bun raport calitate pret de pe piata.
Nu necesita intretinere.
Design placut si compact.
Datorita automatizarii existente sistemul functioneaza independent, interventia umana rezumandu-se la reglarea temperaturii dorite in boiler.
Energia solara nu este afectata de inflatie sau de majorarile de preturi

ATENTIE !! Continutul, informatiile si imaginile din portofoliul acestui site ne apartin si pot fi dovedite cu contracte si facturi.

Daca intalniti poze din portofoliul nostru pe site-uri de acelasi profil va rog sa nu le luati in seama.

Va multumesc. Florin Balascan.

 

PREZENTARE SUNJOY