Showroom CONSTANTA: Bd,TOMIS Nr 234,Bl TD15,Sc C.PARTER, de la DACIA 70 m mai sus pe partea stanga, pe partea bisericii(in dreptul banner-lui); Tel.: 0241-557.557; Mobil: 0751.900.900

......................................................................................................................................................................................................................................

Magazin CONSTANTA: Str. Bucuresti colt cu Bd. Al. Lapusneanu, (zona giratoriu)Tel.: 0241.623.060; Mobil: 0751.900.900

icon
icon
icon
icon
icon

 

 

OFERTA SPECIALA PENTRU HOTELURI SI PENSIUNI !

PROMOTII IN APRILIE LA SISTEMELE SOLARE WESTECH - GERMANIA !!

DISCOUNT 20% LA PANOURILE SUNJOY SI PRIMA

REDUCERE 25% LA TABLOURILE DR KOCHER-GERMANIA

SUPEROFERTE IN MAGAZINELE NOASTRE DIN CONSTANTA

LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA !!

In conditiile scumpirii Gigacaloriei cu 110% de la 170 lei la 358 lei in municipiul CONSTANTA , trebuie sa apelam la surse de incalzire mai ieftine, mai eficiente, renuntand la sistemul centralizat de incalzire.
Oferim solutii pentru oamenii care vor sa se debranseze.
RADIANCE ENERGY este o societate infiintata in 2009 care constientizeaza problemele globale ale energiilor conventionale si care s-a alaturat celor care au gasit alternative si solutii noi, promovand sisteme de incalzire ecologica cu pompe de caldura, panouri radiante cu infrarosii, sisteme de incalzire a apei menajere si aport la incalzirea locuintei cu panouri solare cu tuburi vidate.
Daca te-ai saturat sa platesti majorarile permanente ale facturii de gaze, de ineficienta sistemului centralizat de termoficare, de pauzele pe care ni le dau acestia la caldura si apa calda, de costurile ridicate, noi suntem aici sa-ti oferim solutia.
Calendarul de liberalizare a pretului la gaze a fost agreat în 2012 de către Guvernul României, Fondul Monetar Internațional și Comisia Europeană și prevede liberalizarea totală a pieței pentru consumatorii casnici până la 31 decembrie 2018.

DE CE PANOURI SUNJOY IN LOCUL CENTRALEI PE GAZ ?

- o centrala pe gaz are durata medie de viata 8 ani, iar in acesti 8 ani mai platiti inca odata pretul dat pe ea, pentru service, revizii, intretinere, consumabile (filtre, garnituri), curatat de calcar etc. Durata medie de viata a panoului Sunjoy este de 25 ani, fara service, fara consumabile, fara revizii, fara nicio cheltuiala !!!
- o centrala pe gaz are in medie 2 ani garantie.
PANOUL SUNJOY ARE 10 ANI GARANTIE - mai mult decit durata de viata a unei centrale !!!
Acum poate intelegeti ca in termeni reali, un panou SUNJOY e de vreo 4 ori mai ieftin !!! 
Daca inca nu v-am convins, sa continuam:
- la centrala pe gaz, trebuie aprobari, autorizatii, proiect, spaga, birocratie, timp pierdut, santier, mizerie.
La panoul SUNJOY, fara aprobari, fara spaga, fara proiect, fara santier, fara mizerie 
- centrala pe gaz e o bomba cu ceas in casa. La panoul Sunjoy niciun risc de accident.
- centrala pe gaz inseamna igrasie, temperatura neuniforma in camera si o caldura uscata, nesanatoasa.
Panoul SUNJOY inseamna adio igrasie, adio condens pe geamuri, temperatura uniforma in toata camera, umiditate optima, efect antifum, efect antipraf, efect dezodorizant, efect antibacterial !!!
- centrala pe gaz inseamna aer uscat, praf in permanenta miscare. La panoul Sunjoy, EFECTE TERAPEUTICE EXTRAORDINARE !!!
- la centrala pe gaz, diferente de temperatura intre nivelul podelei si tavan de pina la 10 grade celsius,
la Sunjoy, MAXIM 2 GRADE INTRE TAVAN SI PODEA !!!
- cheltuielile incalzirii cu panouri SUNJOY sunt in medie cu 20-30% mai mici decit in cazul incalzirii cu centrala pe gaz.
- iarna cand e frigul mai mare si scade presiunea la gaz sau taie rusii gazul, cei cu centrala ingheata de frig,
cei cu Sunjoy n-au nicio problema !!!
- specialistii estimeaza o crestere mult mai mare in viitorul apropiat a pretului gazului decit a curentului electric.

Din 2012, Guvernul României a stabilit împreună cu FMI și Comisia Europeană un calendar de convergență, care se traduce, practic, prin majorarea treptată a prețului gazelor de producție internă.

Concomitent cu liberalizarea, se va produce o crestere graduala a pretului de comercializare pe piata romaneasca a productiei interne de gaze in raport cu pretul gazelor din import.

Pretul productiei interne se va majora de la 45.7 lei/Mwh cat este in prezent la 119 lei/MWh, ceea ce inseamna aproape triplarea pretului.


ATENTIE !! Continutul, informatiile si imaginile din portofoliul acestui site ne apartin si pot fi dovedite cu contracte si facturi.

In CONSTANTA a aparut o ,, firma'' de apartament care a copiat informatiile si pozele din portofoliul firmei RADIANCE ENERGY. Un fost angajat al firmei RADIANCE ENERGY, numitul STOICA COSTEL, dupa ce a invatat si s-a perfectionat in cadrul firmei doi ani de zile in tehnica solara si instalatii de incalzire, urmand cursuri de perfectionare, a considerat ca este perfect normal si moral sa copieze marketingul firmei la care a lucrat si sa-si faca propria afacere comercializand exact aceleasi produse de la aceiasi furnizori.

Din pacate caracterul si moralitatea unui om nu se poate schimba in doi ani.

Asadar, dragi cititori...fiti atenti pe cine angajati...protejati-va afacerile de ,,prieteni " !

Evitati ,,firmele" de apartament care dispar dupa un an si nu va mai asigura garantia promisa, cumparati din magazine specializate.

Dragi Clienti ..Uitati-va nu numai la pret - ci si la omul de la care cumparati !!

,, La oamenii slabi onoarea si demnitatea exista pana li se lipeste stomacul de sira spinarii "    Florin Balascan

 

PREZENTARE SUNJOY